Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Horúca čokoláda

Bez hodnotení
20 minút

Na Vianoce, na Valentína alebo na detskú párty :) A pre maškrtníkov hocikedy :)

Suroviny: 
  • 50 g horkej čokolády, môže byť aj čokoláda na varenie
  • 120 ml mlieka
  • 120 ml smotany na šľahanie
  • mletá škorica
  • 1 bal. vanilínový cukor
  • nastrúhaná čokoláda na ozdobu
Postup práce: 
Do hrnca nalejeme mlieko a smotanu, pridáme na kúsky polámanú čokoládu a pomaly zohrievame, kým sa čokoláda nerozpustí. Ochutíme škoricou, pridáme vanilínový cukor a necháme prejsť varom. Potom odstavíme a našľaháme metličkou. Podávame ozdobené nastrúhanou čokoládou.
StiahnuťVytlačiť
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu